Solar MonkeyDe ultieme tool om processen soepel te laten verlopen.

Solar Monkey bied software aan partijen die zonnepanelen installeren. De software helpt deze partijen met het optimaliseren van ieder onderdeel van proces. Van oppervlakte berekeningen, offertes opmaken, klantcontact en de aftercare. Solar Monkey belooft ‘groei’ door het versoepelen van de processen en zo ‘samen vooruit gaan’ want de groei van de klanten is tevens de groei van Solar Monkey. een mooie belofte aan hun B2B-doelgroep.Die gezamenlijke beweging zie je terug in de visuele stijl. Natuurlijk met een abstracte variant van het zonnepaneel als basis. De stijl is flexibel en duurzaam: je kunt er oneindig veel nieuwe vormen mee maken en dus nieuwe uitingen blijven produceren. 
We ontwikkelden een iconische ambitieuze visuele stijl. De zonnepanelen-software belooft ‘groei’ en ‘samen vooruit gaan’ aan hun B2B-doelgroep, en die beweging zie je terug in de visuele stijl. Natuurlijk met een abstracte variant van het zonnepaneel als basis. De stijl is flexibel en duurzaam: je kunt er oneindig veel nieuwe vormen mee maken en dus nieuwe uitingen blijven produceren. 
De toegankelijke uitstraling versterken we door een speels en asymmetrisch lettertype, illustraties en eerlijke fotografie. Geen foto’s van mannen in smetteloze kleding met een stralende glimlach en de armen over elkaar, maar van echte vakmensen die handelingen verrichten. 

Dit project is uitgevoerd bij Digital Design Agency GRRR.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

We helpen je graag vooruit.

Contact