Wij zijn Nice days. Een multi-disciplinair ontwerpbureau in Utrecht. We focussen ons op branding, digital design en campagnes✨.

Bij Nice Days komen uitgesproken design en vernieuwende ideeën samen. We ontwikkelen visuele identiteiten, campagnes, websites, motion en editorial design.We werken voor nieuwkomers, marktleiders, bescheiden en uitgesproken merken, die hun publiek willen verassen op een overtuigende en doordachte manier. Wij combineren onze kracht graag met ons brede netwerk van even optimistische merkstrategen, copywriters, web-developers, fotografen en filmmakers. Benieuwd hoe wij antwoord geven op jouw vraag?

Elène Hulleman
06 53 54 03 89
Hello@nicedays.nl

Sjors Bazelier
06 29 16 22 66
Hello@nicedays.nl

Brand strategy

Brand Identity

Digital Design

Graphic Design

Art Direction

Copywriting

Motion Design

Packaging Design

Campagnes

Photography

Positioning

Concepting

Impactvol denken

Wij streven ernaar impact te maken met onze ontwerpen, niet alleen visueel maar ook inhoudelijk. We denken goed met je mee en zijn niet bang om dingen anders aan te pakken om zo een betekenisvolle en blijvende indruk achter te laten.

Duurzaamheid

We streven naar ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook langdurige relevantie behouden. Zowel visueel als inhoudelijk. We innoveren niet alleen visueel maar streven ook naar duurzame oplossingen om een positieve impact op de samenleving te hebben.

Optimisme

We geloven in de kracht van creativiteit om positieve veranderingen teweeg te brengen en streven ernaar om met onze ontwerpen een optimistische sfeer te verspreiden.

Project lef

We omarmen gedurfde projecten die iets bijzonders betekenen voor de samenleving. Onze ontwerpaanpak is avontuurlijk, en we dagen onszelf voortdurend uit om grenzen te verleggen en impact te maken.

Klantgerichte passie

Nice Days is gepassioneerd over het begrijpen en vervullen van de behoeften van onze klanten. We leveren ontwerpen die niet alleen esthetisch zijn, maar ook resoneren met de doelgroep en doelstellingen van onze klanten.